Τσελσι Αρσεναλ : ΤΣΕΛΣΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ | UEFA Europa League Final 2018-19 - YouTube - 74 —ch l λίβερπουλ 69 ch l τσέλσι 67 — ch l λέστερ 66 —europa l γουέστ χαμ 65 —europa l τότεναμ 62 —conference l άρσεναλ 61 λιντς 59 έβερτον 59 άστον βίλα.

Τσελσι Αρσεναλ : ΤΣΕΛΣΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ | UEFA Europa League Final 2018-19 - YouTube - 74 —ch l λίβερπουλ 69 ch l τσέλσι 67 — ch l λέστερ 66 —europa l γουέστ χαμ 65 —europa l τότεναμ 62 —conference l άρσεναλ 61 λιντς 59 έβερτον 59 άστον βίλα.. Νίκες μεγάλης σημασίας, αλλά διαφορετικής δυσκολίας πανηγύρισαν τσέλσι και άρσεναλ! 37' η άρσεναλ έχει ισορροπήσει και περιορίσει αρκετά την τσέλσι σε σχέση με το ξεκίνημα του αγώνα. Οι τελευταίες ειδήσεις, αποτελέσματα, ιστορικό αγώνων και πολλά χρήσιμα στατιστικά για η τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του κάι χάβερτζ από την μπάγερ λεβερκούζεν. Η υπόθεση τίτλος στην αγγλία μοιάζει. 32' ο τζάκα κάνει ένα αριστερό σουτ, η μπάλα δίπλα από την εστία του κουρτουά.

Στοίχημα σε champions league, super league, premier league, primera division, euro, mundial και πολλές άλλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο! Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Η τσέλσι υποδέχεται την άρσεναλ (22:15), στο κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που έχει σημαδευτεί από κορυφαία τέρματα, όπως αυτά των αζάρ, ντι ματέο και άλεξ μεταξύ άλλων από την πλευρά των μπλε. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Το κύπελλο αγγλίας στους κανονιέρηδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ., ΣΙΤΙ ...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ., ΣΙΤΙ ... from 1.bp.blogspot.com
37' η άρσεναλ έχει ισορροπήσει και περιορίσει αρκετά την τσέλσι σε σχέση με το ξεκίνημα του αγώνα. Οι τελευταίες ειδήσεις, αποτελέσματα, ιστορικό αγώνων και πολλά χρήσιμα στατιστικά για η τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του κάι χάβερτζ από την μπάγερ λεβερκούζεν. H τσέλσι με την άρσεναλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο λονδρέζικο ντέρμπι. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Η τσέλσι υποδέχεται την άρσεναλ (22:15), στο κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που έχει σημαδευτεί από κορυφαία τέρματα, όπως αυτά των αζάρ, ντι ματέο και άλεξ μεταξύ άλλων από την πλευρά των μπλε. Το κύπελλο αγγλίας στους κανονιέρηδες.

Οι παίκτες του αρσέν βενγκέρ μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να.

Η υπόθεση τίτλος στην αγγλία μοιάζει. Οι παίκτες του αρσέν βενγκέρ μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να. Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το. 32' ο τζάκα κάνει ένα αριστερό σουτ, η μπάλα δίπλα από την εστία του κουρτουά. Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. Η άρσεναλ κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτυ (vid). Η τσέλσι υποδέχεται την άρσεναλ (22:15), στο κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που έχει σημαδευτεί από κορυφαία τέρματα, όπως αυτά των αζάρ, ντι ματέο και άλεξ μεταξύ άλλων από την πλευρά των μπλε. H τσέλσι με την άρσεναλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο λονδρέζικο ντέρμπι. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. Το κύπελλο αγγλίας στους κανονιέρηδες. Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Οι τελευταίες ειδήσεις, αποτελέσματα, ιστορικό αγώνων και πολλά χρήσιμα στατιστικά για η τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του κάι χάβερτζ από την μπάγερ λεβερκούζεν.

Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. 37' η άρσεναλ έχει ισορροπήσει και περιορίσει αρκετά την τσέλσι σε σχέση με το ξεκίνημα του αγώνα. H τσέλσι με την άρσεναλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο λονδρέζικο ντέρμπι. Νίκες μεγάλης σημασίας, αλλά διαφορετικής δυσκολίας πανηγύρισαν τσέλσι και άρσεναλ! Το λονδίνο.είχε την τιμητική του στην 26η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ, καθώς μετά τη νίκη της τότεναμ επί της νιουκάστλ, ακολούθησαν αυτές των τσέλσι και άρσεναλ επί των γουίγκαν και.

ιστορικος ποδοσφαιρου: ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ...
ιστορικος ποδοσφαιρου: ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ... from 1.bp.blogspot.com
Το κύπελλο αγγλίας στους κανονιέρηδες. Η άρσεναλ κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτυ (vid). Στοίχημα σε champions league, super league, premier league, primera division, euro, mundial και πολλές άλλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο! Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. Το λονδίνο.είχε την τιμητική του στην 26η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ, καθώς μετά τη νίκη της τότεναμ επί της νιουκάστλ, ακολούθησαν αυτές των τσέλσι και άρσεναλ επί των γουίγκαν και. 32' ο τζάκα κάνει ένα αριστερό σουτ, η μπάλα δίπλα από την εστία του κουρτουά.

Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι.

37' η άρσεναλ έχει ισορροπήσει και περιορίσει αρκετά την τσέλσι σε σχέση με το ξεκίνημα του αγώνα. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο μισί μπατσουαγί, ο οποίος πέτυχε δύο. Νίκες μεγάλης σημασίας, αλλά διαφορετικής δυσκολίας πανηγύρισαν τσέλσι και άρσεναλ! Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το. Οι τελευταίες ειδήσεις, αποτελέσματα, ιστορικό αγώνων και πολλά χρήσιμα στατιστικά για η τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του κάι χάβερτζ από την μπάγερ λεβερκούζεν. Το λονδίνο.είχε την τιμητική του στην 26η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ, καθώς μετά τη νίκη της τότεναμ επί της νιουκάστλ, ακολούθησαν αυτές των τσέλσι και άρσεναλ επί των γουίγκαν και. Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. Η τσέλσι υποδέχεται την άρσεναλ (22:15), στο κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που έχει σημαδευτεί από κορυφαία τέρματα, όπως αυτά των αζάρ, ντι ματέο και άλεξ μεταξύ άλλων από την πλευρά των μπλε. Η υπόθεση τίτλος στην αγγλία μοιάζει. Η άρσεναλ κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτυ (vid). 32' ο τζάκα κάνει ένα αριστερό σουτ, η μπάλα δίπλα από την εστία του κουρτουά.

Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Η υπόθεση τίτλος στην αγγλία μοιάζει. Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το.

ιστορικος ποδοσφαιρου: ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ...
ιστορικος ποδοσφαιρου: ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ... from 1.bp.blogspot.com
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο μισί μπατσουαγί, ο οποίος πέτυχε δύο. 37' η άρσεναλ έχει ισορροπήσει και περιορίσει αρκετά την τσέλσι σε σχέση με το ξεκίνημα του αγώνα. 74 —ch l λίβερπουλ 69 ch l τσέλσι 67 — ch l λέστερ 66 —europa l γουέστ χαμ 65 —europa l τότεναμ 62 —conference l άρσεναλ 61 λιντς 59 έβερτον 59 άστον βίλα. Η άρσεναλ κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτυ (vid). Το λονδίνο.είχε την τιμητική του στην 26η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ, καθώς μετά τη νίκη της τότεναμ επί της νιουκάστλ, ακολούθησαν αυτές των τσέλσι και άρσεναλ επί των γουίγκαν και. Η υπόθεση τίτλος στην αγγλία μοιάζει. Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. 32' ο τζάκα κάνει ένα αριστερό σουτ, η μπάλα δίπλα από την εστία του κουρτουά.

Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το.

32' ο τζάκα κάνει ένα αριστερό σουτ, η μπάλα δίπλα από την εστία του κουρτουά. Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το. Οι παίκτες του αρσέν βενγκέρ μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να. Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. Το λονδίνο.είχε την τιμητική του στην 26η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ, καθώς μετά τη νίκη της τότεναμ επί της νιουκάστλ, ακολούθησαν αυτές των τσέλσι και άρσεναλ επί των γουίγκαν και. Στοίχημα σε champions league, super league, premier league, primera division, euro, mundial και πολλές άλλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο! Οι τελευταίες ειδήσεις, αποτελέσματα, ιστορικό αγώνων και πολλά χρήσιμα στατιστικά για η τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του κάι χάβερτζ από την μπάγερ λεβερκούζεν. Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Το κύπελλο αγγλίας στους κανονιέρηδες. Η τσέλσι υποδέχεται την άρσεναλ (22:15), στο κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που έχει σημαδευτεί από κορυφαία τέρματα, όπως αυτά των αζάρ, ντι ματέο και άλεξ μεταξύ άλλων από την πλευρά των μπλε. 74 —ch l λίβερπουλ 69 ch l τσέλσι 67 — ch l λέστερ 66 —europa l γουέστ χαμ 65 —europa l τότεναμ 62 —conference l άρσεναλ 61 λιντς 59 έβερτον 59 άστον βίλα. Η άρσεναλ κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτυ (vid).

Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το τσελσι. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο μισί μπατσουαγί, ο οποίος πέτυχε δύο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook